Fettuccini med räkor

Fredagarna kommer så tätt. Igår jobbade jag sent. Då är det bra med räkor i frysen, rester samt fettuccini från ICA. Det tar lite tid att handla eftersom vi känner många i Skåre. Räkorna från frysen tinar under tiden. Resterna är en halv succhini och hummersås. Sedan är det bara dags att experimentera.

Snabbt och lätt blir gott och mätt.

Koka fettuccini (med tomatsmak). Skala räkorna. Strimla succhinin och wooka den hastigt med smör och vitlök. Lägg i räkorna och värm upp dem. Blanda med pasta och en halv sats av hummersåsen. Torgny sa att han skulle betalat för den här anrättningen på restaurang. Vad tycker ni?

Värt att pröva!

Mamma Gunillla och Pappa Torgny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0