Rester

Min matinspiratör framför andra, farmor Johanna Lind upplevde två världskrig och visste att ingen mat fick förfaras. Svärmor Margaretha har upplevt ett och är av samma uppfattning och spar rester i små plastburkar. Jag ser sådana rester som utmaningar och har ibland gjort spännande saker av dessa. Med bloggen blir det lättare att komma ihåg hur jag gjort. Igår åt vi Texmex och det är lätt att göra något gott av det som blir över. Här ligger köttfärs tillsammans med tomater, ost, crème fraiche och salsa. Den ena har Nacchoschips under och över. Den andra ligger i ett tortillabröd. Skjuts in i ugnen i 225 grader ca 10 minuter.

Nachos och tortilla smakar bra dagen efter också.

Ta vara på resterna!

Mamma Gunilla och Pappa Torgny

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0