Tonfisklåda
Med det här receptet har jag fått fiskhatare att äta tonfisk! Den passar också bra som matlåda till jobbet.

4 portioner
2 gula lökar
1 msk smör
2 burkar tonfisk i olja
2 dl grädde
3-4 msk tomatpuré
salt och peppar
400 gr spagetti
valfri riven ost
(bacon)
Koka spagettin, bryt den i bitar innan du lägger den i kastrullen.
Fräs löken i smör. Tillsätt övriga ingridienser. Koka såsen i 5 min. Blanda spagettin och såsen och lägg i en eldfast smord form. Häll lite riven ost på toppen. Gratinera 20-25 min i 175 gr. Om man vill och int ha en vegetarian i huset kan man ha ett paket stekt bacon i såsen. Så var det i orginalreceptet.
Smaklig måltid!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny

4 portioner
2 gula lökar
1 msk smör
2 burkar tonfisk i olja
2 dl grädde
3-4 msk tomatpuré
salt och peppar
400 gr spagetti
valfri riven ost
(bacon)
Koka spagettin, bryt den i bitar innan du lägger den i kastrullen.
Fräs löken i smör. Tillsätt övriga ingridienser. Koka såsen i 5 min. Blanda spagettin och såsen och lägg i en eldfast smord form. Häll lite riven ost på toppen. Gratinera 20-25 min i 175 gr. Om man vill och int ha en vegetarian i huset kan man ha ett paket stekt bacon i såsen. Så var det i orginalreceptet.
Smaklig måltid!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny
Kommentarer
Trackback