Fiskpudding

Den här fiskpuddingen får vi alltid när vi åker till farmor. Alla fem barnen tycker om den (och farmor).

Hela familjen Lindén älskar farmors fiskpudding!

1  pkt Alaska pollok eller sej
2 dl grötris
4 dl vatten
1 l mjölk
salt, peppar och muskot
1 fiskbuljongtärning
3 ägg

Gör först risgrynsgröt på vanligt sätt. Koka fisken i lite vatten eller i micron. Blanda gröt, fisk, ägg, buljongtärning och kryddor. Häll i en smord, bröad eldfast form. Grädda i 200 g ca 45 min, tiden beror på formens storlek. 
Servera med smält smör, kokta små ärtor och råriven morot.


Smaklig måltid 
Mamma Gunilla 

Kommentarer
Postat av: Margaretha Lindén

Jag håller med om att fiskpuddingen smakar gott!Mor/Svärmor/Farmor

2007-10-02 @ 20:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0