Chokladfondue
Jag är bättre på att laga mat än att stava. Men även där kommer google till nytta och frågar om jag menar..... Internet är bra på många sätt. Idén till chokladfonduen kommer dock ifrån släkten. Det bjöd Ragnar och Maj-Gun på när vi var i Torshälla för ett tag sedan. Den fina chokladfonduegrytan kommer från Gudrun och Stefan, vi fick låna den. Smakkombinationen är min. Kokos, vit choklad, banan och minimarshmallows (nu får jag kolla stavning igen).

4 port
½ dl grädde
100 gr vit choklad med kokossmak (Lindt)
bananer
minimarshmallows
Koka upp grädden, bryt ner chokladen i bitar. Doppa och njut, men inte för mycket. Det är väldigt sött. Nästa gång ska jag prova mörk choklad och inkokta päron. Blir det gott delar jag med mig.
Livet har sina goda stunder!
Mamma Gunillla och Pappa Torgny

4 port
½ dl grädde
100 gr vit choklad med kokossmak (Lindt)
bananer
minimarshmallows
Koka upp grädden, bryt ner chokladen i bitar. Doppa och njut, men inte för mycket. Det är väldigt sött. Nästa gång ska jag prova mörk choklad och inkokta päron. Blir det gott delar jag med mig.
Livet har sina goda stunder!
Mamma Gunillla och Pappa Torgny
Kommentarer
Trackback