Rabarber och jordgubbskompott
Igår när jag kom till jobbet stod det rabarber i en korg på golvet. Det är Marianne som har gott om det och delar med sig. På Willys sålde de färska jordgubbar och jag föll för frestelsen. Receptet hittade jag på nätet.

7 dl späda rabarber i skivor kokas i 10 minuter med 1 dl vit sirap och två kanelstänger. Låt det svalna och blanda ner 3 dl skivade jordgubbar. Servera med vispad grädde.
Njut av en försmak av sommaren!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny

7 dl späda rabarber i skivor kokas i 10 minuter med 1 dl vit sirap och två kanelstänger. Låt det svalna och blanda ner 3 dl skivade jordgubbar. Servera med vispad grädde.
Njut av en försmak av sommaren!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny
Kommentarer
Postat av: Mamma Mat
Mmm, så gott detta lät! Har aldrig gjort detta och det ska absolut testas. Trevlig helg!
Hälsningar Mamma Mat
Trackback