Pestokyckling med ruccolasallad
Provsmakning på fredagar i affärer måste löna sig. Det är inte första gången jag faller för frestelsen. Idag blev det röd pesto och ruccolasallad.

Pestokyckling
kycklinglår
pesto
salt och peppar
Smeta in kyklinglåren med pesto. Salta och peppra. Stek i ugnen 225 grader i 25-30 minuter.

Ruccolasallad
1 pkt ruccolasalad
½ dl olivolja
4 msk pesto
pinjenötter
Blanda olja och pesto och häll över salladen. Toppa med pinjenötter.
Smaklig måltid!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny

Pestokyckling
kycklinglår
pesto
salt och peppar
Smeta in kyklinglåren med pesto. Salta och peppra. Stek i ugnen 225 grader i 25-30 minuter.

Ruccolasallad
1 pkt ruccolasalad
½ dl olivolja
4 msk pesto
pinjenötter
Blanda olja och pesto och häll över salladen. Toppa med pinjenötter.
Smaklig måltid!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny
Kommentarer
Postat av: Kalasgott
Oh så gott och vilka härliga bilder!! :-)
Trackback