Spenatvåfflor
De här våfflorna fick vi hos Farmor Margaretha en påsk för några år sedan. Vackra och goda.

10 våfflor
4 ägg
5 dl mjölk
8 dl mjöl
1½ tsk salt
3 tsk bakpulver
200 gr hackad tinad spenat, häll bort smältvattnet
150 gr smält smör
Blanda ingridienserna och tillsätt smöret sist. Grädda våfflorna och servera med stenbitsrom, kallrökt lax, finhackad rödlök, créme fraiche och mosad avocado smaksat med lite grädde, salt och peppar.

Smaklig måltid!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny

10 våfflor
4 ägg
5 dl mjölk
8 dl mjöl
1½ tsk salt
3 tsk bakpulver
200 gr hackad tinad spenat, häll bort smältvattnet
150 gr smält smör
Blanda ingridienserna och tillsätt smöret sist. Grädda våfflorna och servera med stenbitsrom, kallrökt lax, finhackad rödlök, créme fraiche och mosad avocado smaksat med lite grädde, salt och peppar.

Smaklig måltid!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny
Kommentarer
Trackback