Asiatisk fisk med soja
Den här goda fisken fick jag på jobbet. Vi har två duktiga kockar i vårat skolkök.
4 port.
900 gr Pangasius filéer eller annan vit fisk.
75 gr smält smör
5 msk kinesisk soja
1 finstrimlad purjolök
10 tunnt skivade färska champinjoner
mald vitpeppar
Tina fisken långsamt i kylskåpet (1 dygn). Lägg den i en smord eldfast form. Peppra den försiktigt. Smält smör och blanda ner sojan. Lägg på purjo och champinjoner och häll över sojasmöret. Koka i ugn på 200 gr i 25 - 30 minuter. Servera med kokt jasminris och wookgrönsaker.
Smaklig måltid!
Mamma Gunilla
4 port.
900 gr Pangasius filéer eller annan vit fisk.
75 gr smält smör
5 msk kinesisk soja
1 finstrimlad purjolök
10 tunnt skivade färska champinjoner
mald vitpeppar
Tina fisken långsamt i kylskåpet (1 dygn). Lägg den i en smord eldfast form. Peppra den försiktigt. Smält smör och blanda ner sojan. Lägg på purjo och champinjoner och häll över sojasmöret. Koka i ugn på 200 gr i 25 - 30 minuter. Servera med kokt jasminris och wookgrönsaker.
Smaklig måltid!
Mamma Gunilla
Kommentarer
Trackback