Asiatisk fisk med soja

Den här goda fisken fick jag på jobbet. Vi har två duktiga kockar i vårat skolkök.

4 port.

900 gr Pangasius filéer eller annan vit fisk.
75 gr smält smör
5 msk kinesisk soja
1 finstrimlad purjolök
10 tunnt skivade färska champinjoner 
mald vitpeppar

Tina fisken långsamt i kylskåpet (1 dygn). Lägg den i en smord eldfast form. Peppra den försiktigt. Smält smör och blanda ner sojan. Lägg på purjo och champinjoner och häll över sojasmöret. Koka i ugn på 200 gr i 25 - 30 minuter. Servera med kokt jasminris och wookgrönsaker.

Smaklig måltid!

Mamma Gunilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0