Äggmackor
Jag älskar smörgåskrasse. Det här receptet är från Allt om Mat tror jag. Det är olika fyllningar till engelska sandwichar. Här kommer äggvarianten. Vad jag minns så blandade man bara ägg och majonäs i England men här är det fransk senap och smörgåskrasse som förhöjer smaken. Funkar både som lättlunch och utflyktsmat.

6 skivor formfranska
2 hårdkokta ägg
½ dl majonäs (eventuellt lite crème fraiche)
1 ask smörgåskrasse
1 tsk fransk senap
salt och peppar
Hacka äggen och blanda med övriga ingridienser. Fördela på tre skivor formfranska. Lägg resterande över och skär till trianglar.
Smaklig måltid och Grattis Katarina som fyller 50 idag!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny

6 skivor formfranska
2 hårdkokta ägg
½ dl majonäs (eventuellt lite crème fraiche)
1 ask smörgåskrasse
1 tsk fransk senap
salt och peppar
Hacka äggen och blanda med övriga ingridienser. Fördela på tre skivor formfranska. Lägg resterande över och skär till trianglar.
Smaklig måltid och Grattis Katarina som fyller 50 idag!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny
Kommentarer
Trackback