Mammas solöga och ägghalvor
Jag tycker att det är lite otäckt med rå äggula så jag föredrar kokt ägg när jag gör solöga.

1½ dl finhackade rödbetor
1 finhackad rödlök
2 kokta finhackade ägg
2 msk kapris
1 burk ansjovisfiléer
Måtten är ungefärliga. I ett äkta solöga byts äggen ut mot rå äggula i ett äggskal och ingridienserna läggs i cirklar runt äggulan, som en sol.

Den lilla dillkvisten på räkorna gör den extra festlig.
hårdkokta ägg
räkor
majonäs på tub
citron
dill
Smått och gott!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny

1½ dl finhackade rödbetor
1 finhackad rödlök
2 kokta finhackade ägg
2 msk kapris
1 burk ansjovisfiléer
Måtten är ungefärliga. I ett äkta solöga byts äggen ut mot rå äggula i ett äggskal och ingridienserna läggs i cirklar runt äggulan, som en sol.

Den lilla dillkvisten på räkorna gör den extra festlig.
hårdkokta ägg
räkor
majonäs på tub
citron
dill
Smått och gott!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny
Kommentarer
Trackback