Fredagssuccé
På fredagar så simmar vi när Jonathan tränar handboll i sporthallen, När vi kommer hem är vi hungriga som vargar. Då måste matlagningen gå fort men det ska vara gott också. Det här receptet skapades idag på skottdagen 2008.

4-5 port
500 gr valfri pasta (stora bitar)
800 gr lax skuren i kuber
Santa Maria seafood & fisk krydda
salt
2,5 dl grädde
2 pkt saffran
1 fiskbuljongtärning
rivet skal av 1 apelsin
1 pkt små frusna ärtor
Koka pastan. Stek laxen kryddad med Santa Maria och salt. Koka ihop en sås med grädde, saffran, fiskbuljong och apelsinskal. Tina ärtorna i pasta när den är färdigkokt. Blanda ner lax och sås. Njut av anblick och smak.
Smaklig måltid!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny

4-5 port
500 gr valfri pasta (stora bitar)
800 gr lax skuren i kuber
Santa Maria seafood & fisk krydda
salt
2,5 dl grädde
2 pkt saffran
1 fiskbuljongtärning
rivet skal av 1 apelsin
1 pkt små frusna ärtor
Koka pastan. Stek laxen kryddad med Santa Maria och salt. Koka ihop en sås med grädde, saffran, fiskbuljong och apelsinskal. Tina ärtorna i pasta när den är färdigkokt. Blanda ner lax och sås. Njut av anblick och smak.
Smaklig måltid!
Mamma Gunilla och Pappa Torgny
Kommentarer
Trackback